DROTTNINGBERG
for work & wellbeing

Drottningberg

Businesstehdas, jonka vuokralaiset tarjoavat palveluja paikallisesti ja maanlaajuisesti.
Ab Drottningberg Oy:n visio on täyttää vanha tehdas, joka on aikoinaan toiminut sekä margariinitehtaana että pyörätehtaana eri alojen yrityksillä ja näin muodostaa yritysklusteri, jonka yhteinen nimittäjä on palvelut. Vanhan tehtaan tuotantosalit ovat vuosien saatossa muuttuneet toimistoiksi, studioiksi, lofteiksi, ateljeetiloiksi, coworking- ja kokoustiloiksi. Tiloja vuokrataan liiketoimintaan ja hyvinvointia tukeviin palveluihin. Tilat ovat toinen toistaan erilaisia mikä tekee Drottningberg kiinteistöstä erityisen paikan työskennellä.

Lediga utrymmen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum aliquet metus lacus, nec placerat metus venenatis consectetur. Nunc commodo lacus ac interdum sollicitudin.

KONTOR

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Perferendis doloribus libero ea error laborum.

FÖRRÅD

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Perferendis doloribus libero.

LÄGENHETER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Perferendis doloribus libero ea error laborum.

Dynamo

Dynamo konsepti käsittää coworkingstudion niille, jotka tekevät etätyötä ja tarvitsevat työpisteen. Konseptiin kuuluu myös kokouspalvelut. Dynamo avautui 2 marraskuuta 2020. Tiloja vuokrataan päiväpassihinnalla 25 €/vrk. Myös pitempiaikainen vuokraus on mahdollinen, mutta siitä sovitaan erikseen.

Kokous- ja saunatilojen vuokraus

Tarjoamme erinomaiset kokoustilat yrityksille, yhteisöille tai yksityisille. Tilat käsittävät Velo kokoussalin lisäksi pienen keittiön ja loungén. Saunatilojamme voi vuokrata yhdessä kokoustilan kanssa tai erikseen.

Vanhan tehtaan historia

Tehdas rakennettiin yli sata vuotta sitten historialliselle maalle. Maata suojasi kallio, jonka nimi alun perin oli Berghamnsholmen. Sille annettiin 1700-luvun lopussa Ruotsi-Suomen kuninkaan uskottujen toimesta uusi nimi, Drottningberget, Kuningatarvuori.